Praktisk information

Vi er akkrediteret.
Klinikken er akkrediteret efter Dansk Standard.


 

Klinikken følger Sundhedsstyrelsens vejledning med hensyn til udskrivning af afhængighedsskabende lægemidler,  dvs. beroligende medicin og sovemedicin.
           

  • Medicinen kan kun ordineres og fornyes ved lægekonsultation, dvs. personlig fremmøde i klinikken. Det kan hverken ske over telefon eller fornyes  via hjemmesiden.
  • Medicinen bliver kun udskrevet i mindste pakninger.
  • Allerede ved opstart af medicinen skal der laves en plan for varighed og nedtrapning


Telefonisk Receptfornyelser/ Tidsbestilling ved sekretæren:

I tidsrummet kl. 9 - 12 (man., tirs., tors. og fre) modtager sekretæren opkald til tidbestilling og de fleste receptfornyelse.

Telefonisk Konsultation med lægerne:

Mandag til fredag:  kl. 8:00-8:45 
Onsdag:  Man kan ringe kl 8-16 hvis det er AKUT, ikke receptfornyelser, bookning af tider, prøvesvar o. lign.


Konsultationstider efter aftale.

Mandag til torsdag:  kl. 9.00-16.00
Onsdag:  kl. 15.00-18.00
Fredag:   kl. 9.00-14.00

Bestil tid hos sygeplejersken.

Hvis du skal have taget blodprøver, skal vaccineres eller have kontrolleret dit blodtryk, din astma, KOL eller diabetes. Det er også sygeplejersken der udfører lungefunktionsundersøgelser, fjernelse af sting, behandling af sår, øreskylninger og har vægtsamtaler.

 

VED AKUT SYGDOM UDEN FOR LÆGENS ÅBNINGSTID

Efter kl. 16 samt i weekenden og på helligdage, henviser vi til akuttelefonen på 1813.

 

KONTAKT OS VIA HJEMMESIDEN eller download Min Læge App.

Under knappen nederst til højre "LOGIN HER" kan du anmode om at  forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen.

Når du er logget ind med cpr og din kode, vil du få tilsendt en sikkerhedskode pr mail, som er gyldig i 15 minutter. Når du har tastet den ind, er du på. Tjek evt. din spambakke, da den kan modtages der. 

Oprettelse:

Er du "ny" på hjemmesiden, skal du først oprette dig som bruger. Det gør du ved at vælge "Opret ny bruger" på skærmbilledet Clinea Patientportal.
Når du har sendt oprettelsen kan du benytte vores hjemmeside.
Du er også velkommen til at kontakte sekretæren, som kan oprette dig.

E - konsultation:
Her kan man stille korte spørgsmål, som det ikke haster at få svar på, da der vil gå nogle dage (normalt 3-5 hverdage), inden svaret foreligger. Hvis det drejer sig om lidt mere komplicerede spørgsmål, er det mest hensigtsmæssigt med en bestilling af en tid i konsultationen.
For at fremme hastigheden, besvarer alle lægerne på alle henvendelser, også selvom de er stilet til den ene.

Prøvesvar:
Blodprøvesvar og øvrige svar kan sendes direkte, når de indløber i klinikken. Hvis der er brug for uddybende svar på prøver, kan vi kontaktes igen per e-kommunikation  eller telefonisk. Du finder blodprøvesvarene, når du klikker på E-konsultation, så kommer en indbakke frem.

Tidsbestilling:
Man kan ligeledes booke tid on-line via PatientPortalen. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at booke blodprøver om onsdagen. Tiderne vil blive annulleret og der fremsendes besked om at booke en ny tid.